Matne čierny kovový kôš na bielizeň 90 l Bo Hi – Brabantia

Cena:
265 EUR €

Matne čierny kovový kôš na bielizeň 90 l Bo Hi – Brabantia čo berieme od značky Brabantia - tento hit zoženiete výhodne za 265 EUR. Ceny sú tento týždeň stlačené na minimum. Keď sa vám páči vyššie uvedený tovar €, už sa nemusíte starať o cenu dopravy, bude ZDARMA. Sme si istí, že toto ocení každý zákazník.

Značka: 
SKU: 8710755200564
Do obchodu

Popis

Brabantia

S dvoma oddelenými priehradkami (kapacita 45 l) tento kôš uľahčuje triedenie bielizne podľa farby. Dizajn Quick-drop tiež zaisťuje, že na pridávanie alebo odoberanie jednotlivých položiek ani nemusíte otvárať veko.

Každá z vnútorných tašiek je vyrobená z bavlny a vďaka suchému zipsu sa dá veľmi ľahko vybrať z konštrukcie. Konštrukcia je vyrobená z materiálov odolných voči korózii a má aj vetracie otvory pre zabezpečenie optimálnej cirkulácie vzduchu.

Kompaktný dizajn zaisťuje, že sa kôš zmestí aj do menších priestorov, napríklad blízko steny alebo do rohu. Zacvakávacie nožičky s nastaviteľnou protišmykovou spodnou stranou ju tiež pozdvihnú, efektívne šetria váš chrbát a uľahčujú čistenie pod ním.

Vyberajte to najlepšie u nás. Nech vám ušetrené eura urobia veľa radosti.

Popis produktu Matne čierny kovový kôš na bielizeň 90 l Bo Hi – Brabantia

    • Výrobca: Brabantia
    • Cena: 265 EUR
    • EAN: 8710755200564
    • Kategória: Kategórie > Bytové doplnky > Upratovanie > Pranie a žehlenie > Koše na bielizeň
Pozrite si všetky produkty značky

Matne čierny kovový kôš na bielizeň 90 l Bo Hi – Brabantia

Podobné produkty

Ďalšie produkty od značky  

Zobraziť všetky produkty od značky