Stredne tvrdý/mäkký pružinový obojstranný matrac 140x200 cm BLACK dream – Materasso

Cena:
569 EUR €

Stredne tvrdý/mäkký pružinový obojstranný matrac 140x200 cm BLACK dream – Materasso od známej značky Materasso - tento hit zaobstaráte v perfektnej akcii za 989 EUR. Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Len teraz, DOPRAVA ZDARMA pri výbere položiek nad €. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Značka: 
SKU: 1680306
Do obchodu

Popis

Materasso

Matrac BLACK dream je tvorený dvoma rôznymi výplňami:
  • Studená pena Antracit je charakteristická výnimočným komfortom a elasticitou. Vzhľadom na vysokú objemovú hustotu je navyše zaistená dlhá životnosť, a to aj pri vyššej zaťažiteľnosti. Otvorená bunková štruktúra potom zaistí optimálne prúdenie vzduchu pre udržanie suchého prostredia v matraci.
  • Viscoelastická pena sa vďaka svojej schopnosti reagovať na tlak a teplo dokáže optimálne prispôsobiť tvaru ľudského tela. Pôsobením teploty sálajúcej zo človeka pena mäkne, čím dochádza k rovnomernému rozloženiu váhy a zníženiu priemerného tlaku. Eliminuje sa tak narušenie krvného obehu a vznik preležanín.
Prémiový matrac disponuje jedinečným systémom odvetrávania Air flow pre zaistenie vysokej hygienickosti. Dopĺňa ho poťah Organic Cotton s organickými bavlnenými vláknami, ktoré sú využité ako v látke, tak aj prešití. Ide o príjemnú, hypoalergénnu látku so schopnosťou odvádzať telesné teplo a znižovať potenie. Poťah je možné kedykoľvek zložiť a vyprať pri teplote do 60 °C.Poskytujeme vám príjemný nákup z vášho počítača, tabletu či smartphonu. Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre túto chvíľu.

Popis produktu Stredne tvrdý/mäkký pružinový obojstranný matrac 140x200 cm BLACK dream – Materasso

    • Výrobca: Materasso
    • Cena: 989 EUR
    • EAN: 1680306
    • Kategória: Kategórie > Nábytok > Matrace
Pozrite si všetky produkty značky

Stredne tvrdý/mäkký pružinový obojstranný matrac 140x200 cm BLACK dream – Materasso

Podobné produkty

Ďalšie produkty od značky  

Zobraziť všetky produkty od značky